Wstęp |
Autor |
Wiadomość |
Aerlinn
Tavariel In'Tebri
|
Wysłany: 05-10-2012, 00:00
|
|
|
Reshi, a ty czemu niby nie jedziesz? Sephion to wiem, niech się tam szybko kuruje, ale TY?! |
_________________ 2010-2012 - Aerlinn Tavariel In'Tebri, kapłanka Silvy i Herna
2013 - + Sonja córka Aliny z Sulimów, drużynniczka rodu Kietliczów Karanowiców
2014 - kadet (bardka Nawojka, + Angela Ehrenstrahl, Talsojka Arianwel'arya... i inne)
2014 Nelramar - + Tulya'Istanien z rodu Idril, Vayle'Finiel z rodu Meredith oraz khorani Akhala'beth (khorani drugiego hurdu tentara kedua) |
|
|
|
|
Marin
Nie wiem co tu jeszcze robię.
|
Wysłany: 05-10-2012, 01:32
|
|
|
Niestety rypnął mi się dojazd i się nie pojawię. Jednak wiek robi swoje i oczywistym jest, że sama jechać nie mogę. Przykro mi strasznie i przepraszam was wszystkich za tą ową obsuwę, nie zależną niestety ode mnie. |
_________________ W dokumentach Marianna, dla ludzi Marin, w duszy Mehtylda i Yuno, ale moja estetyka to Qua. |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 05-10-2012, 01:38
|
|
|
Przecież przez poznań jedzie większość ekipy. |
|
|
|
|
The124C41
No good deed goes unpunished
|
Wysłany: 05-10-2012, 10:12
|
|
|
Sweet. Z racji braku Da Tirellich i panicznego lęku przed drugoturnusowcami, też bym mogła nie jechać, ale moja matka już kupiła bilety. Powinnam być w Bardzie około 2030. Gdzie dokładnie jest ta zbiórka? |
_________________ Obóz 2010 + epilog 2010 - Alexander Verlaine Marlowe, szpieg ofirski
Epilog 2011 - Calatin de Vere, niziołczy uczony
Obóz 2012 - Caius Katsulas/Alexander Verlaine Marlowe, szpieg ofirski na usługach Proroka
There's only one way for a professional soldier to die. That's from the last bullet of the last battle of the last war. |
|
|
|
|
Hodo
Emeryt
|
Wysłany: 05-10-2012, 10:26
|
|
|
Na parkingu tuż pod stacją |
|
|
|
|
Aerlinn
Tavariel In'Tebri
|
Wysłany: 05-10-2012, 10:27
|
|
|
No bez jaj, to teraz na pewno mam taaaką przewagę na epilogu. Marin, dojazd będziesz mieć z Poznania na pewno. Popytaj w ogólnym temacie... no kurcze... |
_________________ 2010-2012 - Aerlinn Tavariel In'Tebri, kapłanka Silvy i Herna
2013 - + Sonja córka Aliny z Sulimów, drużynniczka rodu Kietliczów Karanowiców
2014 - kadet (bardka Nawojka, + Angela Ehrenstrahl, Talsojka Arianwel'arya... i inne)
2014 Nelramar - + Tulya'Istanien z rodu Idril, Vayle'Finiel z rodu Meredith oraz khorani Akhala'beth (khorani drugiego hurdu tentara kedua) |
|
|
|
|
The124C41
No good deed goes unpunished
|
Wysłany: 05-10-2012, 10:31
|
|
|
Dzięki, Hodo. Co się tyczy teorii spiskowych dotyczących Reshiego, może biedak po prostu się od Sephiego zaraził? Ja się cały czas czymś zarażam (z wzajemnością) od matki. Marin, może zapytasz Onfisa? Na pierwszy mój epilog też z nim jechałam... |
_________________ Obóz 2010 + epilog 2010 - Alexander Verlaine Marlowe, szpieg ofirski
Epilog 2011 - Calatin de Vere, niziołczy uczony
Obóz 2012 - Caius Katsulas/Alexander Verlaine Marlowe, szpieg ofirski na usługach Proroka
There's only one way for a professional soldier to die. That's from the last bullet of the last battle of the last war. |
|
|
|
|
Marin
Nie wiem co tu jeszcze robię.
|
Wysłany: 05-10-2012, 16:01
|
|
|
Gadałam, ale rodzice nie byli chętni puszczać mnie z Onfisem. Plus zaważyło to, że byłam chora dwa tygodnie i leciałam na antybiotykach, więc znalazł się kolejny powód. |
_________________ W dokumentach Marianna, dla ludzi Marin, w duszy Mehtylda i Yuno, ale moja estetyka to Qua. |
|
|
|
|
|